Gerard Brouwer Agent Procella Audio Benelux en Duitsland.

Gerard

Onze Cerfified Procella Audio dealers hebben alle een Procella experience showroom en een hoge mate van expertise in consulting, begeleiding, assortiment en installatie. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u de beste prijs/kwaliteit Home Cinema installatie krijgt. Waar nodig assisteren wij vanuit de fabriek onze dealers met het bepalen van de juiste luidsprekers op de juiste locaties zodat de 3D immersive sound experience ook bij u volledig tot zijn recht komt.

De beste oplossing met de beste producten met een eenvoudige bediening dat is wat u kunt verwachten – en dat is mijn passie.

Als specialist bied ik u een portfolio van oplossingen waarbij het aankomt op kwaliteit en design. De projecten worden door de Certified Procella Audio dealers uitgevoerd en waar nodig schakelen wij onze gezamelijke partners (architecten, interieurbouwers,electrotechnische installateurs, etc) graag in. Alleen op deze manier kan ik voldoen aan de (terecht) hoge verwachtingen voor de Procella Audio luidsprekers. Mijn inzet is om zelfs het meest complexe project tot een referentie-project te maken en ik let er samen met de dealer op dat de installatie “future proof” wordt gemaakt.

Meer weten? neem gerust contact met mij op.