Sound gets real

In de echte wereld is geluid overal om ons heen en beweegt zich in elke richting. We worden ondergedompeld in deze natuurlijke multi-dimensionale geluidservaring in ons dagelijks leven. DTS-X probeert dit te evenaren met zijn nieuwe 3D audio geluidsformaat.

DTS-X laat de geluiden horen waar je het van nature zou verwachten het creëren van de meest levensechte, multidimensionale audio-ervaring ooit. Wees voorbereid – door dit verhoogde realisme worden horrorfilms enger, komedies nog leuker en achtervolging scènes nog intenser.

DTS-X zet een nieuwe standaard voor de Home Cinema ervaring

Het creëren van een levensechte audio-ervaring in een bioscoop of thuis is altijd een uitdaging geweest er zijn immers grenzen aan hoe de soundtrack van een film wordt gemixed en de luidspreker eisen kunnen daardoor zeer complex zijn.

DTS-X heeft de ambitie om dit te veranderen.

DTS: X ™ is multi-dimensionaal geluid

Simpel gezegd laat het geluid zich om je heen bewegen zoals in het echte leven – en dat zonder specifieke luidsprekers of aangepaste configuraties. Van het grote scherm naar huis tot aan je telefoon, het maakt geluid levensecht.

Cinema van thuis tot mobiel

Wat we hebben gecreëerd vergroot de entertainment factor op alle fronten.

Filmmakers kunnen u nu dieper in de film ervaring brengen dan ooit tevoren. Met DTS-X is een mix ontwikkeld voor zowel de bioscoop, thuis tot op je mobiel.

Het maakt van elk moment een meeslepende moment.

technologie functies

Voor de thuis liefhebber is er goed nieuws want de meeste home cinema receivers of HighEnd 3D processors anno 2015 zijn met DTS-X uitgerust dus genieten maar. Hoewel er geen specifiek eisen zijn is het wel van belang een goede luidspreker opstelling te hebben. Benieuwd hoe je zowel van DTS-X, Atmos en Auro3D kunt genieten klik dan hier.

DTS-X

Tags: , ,