David Crozier, ontvanger van vier British Academy (BAFTA) nominaties en winnaar van een Outstanding Achievement in Sound Mixing voor Motion Pictures award voor Finding Neverland, koos voor een luidsprekersysteem van Procella Audio voor zijn unieke Cabin Cinema, gelegen in zijn Oxfordshire tuin. Het systeem bestaat uit drie P815 front kanalen omringt door vier P8 luidsprekers en twee P18 subwoofers. En wordt momenteel verder ge-upgrade naar 3D audio.

Nu gepensioneerd ( Crozier’s CV bevat postproductie geluid credits voor onder andere The Hours, Harry Potter en Mission Impossible ) geniet Crozier van een ware bioscoopervaring in dit buitengewone theater ontworpen door Anders Uggelberg en Gerben Van Duyl.

Werken in de filmindustrie als productie geluid mixer voor vele jaren het de kunst op de stem nauwkeurig vast te leggen, dit is mijn belangrijkste focus geweest. Het is zeer belangrijk om een ​​luidsprekersysteem te vinden dat de dialoog reproduceert precies zoals het werd opgenomen. Procella systemen kunnen de originele audio reproduceren zonder kleuring, “zei David Crozier” Elke installatie van Procella wordt gecontroleerd door zowel Anders Uggelberg en Gerben Van Duyl die ontwerpen advies zullen verzorgen voor de installatie en akoestische behandeling van de viewing room. Ik heb veel geluisterd naar Procella systemen en kijk uit naar het horen van mijn eigen werk op dit uitstekende luidsprekersysteem.

Geef een reactie